Vásárlás

Áldozzon időt a beltéri falfestékek beszerzésére!

A színek köztudottan hatalmas befolyással bírnak a kedélyállapotunkra, így nem mindegy, hogy milyen árnyalatokkal vesszük magunkat körül. A szobák újraszínezése mindig izgalmas feladatnak számít, hiszen itt igazán kamatoztathatjuk a képzeletünket és a kreativitásunkat.

A beltéri falfesték megvásárlása során fokozottan figyeljünk oda, hogy a szín, amely mellett letettük a voksunkat, milyen üzenetet közvetít. Nappalikba és ebédlőkbe a narancssárga lágyabb árnyalatai, valamint az arany kiválóan illik, hiszen az vidámságot és energiát hordoz magában. A gyerekek szobájába is igyekezzünk élénk színeket választani, hiszen azok garantáltan jókedvre derítik a kicsiket.

A hálószobák színvilágának esetében a vélemények eltérőek, azt azonban tartsuk szem előtt, hogy olyan árnyalatra essen a választásunk, ami ellazít és pihentet minket, mint például a világoszöld vagy kék visszafogottabb változatai. Nehezen megy a választás? Nézzen be a Festékaréna online üzletébe, ahol a minőségi beltéri falfestékek gazdag kínálata várja!