kézi fűrész
Szolgáltatás

Alaposan és gyorsan vág a kézi fűrész

A kertészkedés bizonyos esetekben komoly munkát jelent, de amikor nyáron vagy ősszel levesszük a gyümölcsfákról a beérett, zamatos termést, akkor azonnal az jut eszünkbe, hogy minden erőfeszítésünk megérte. A tavaszi munkálatok egyik legfontosabb része a metszés. Ennek során, olykor a kézi fűrész is előkerül.

Egy igen vastag ág eltávolítása lehet, hogy egyszerűbb láncfűrésszel, de a vékonyabb gallyak esetén felesleges ilyen erőkkel dolgozni. Elég csak néhány mozdulat és máris eltávolítható végleg a felesleges darab. A kézi fűrész ennél azért többre képes. Ha rendszeresen barkácsolunk vagy csak a lakás körüli javításokat végezzük el, akkor is jó, ha mindig a közelünkben van.

Egy deszkát vagy lécet kettészelni csak néhány pillanat műve. A szerszámpalettából semmi esetre sem maradhat ki a kézi fűrész, hiszen sohasem lehet előre tudni, hogy annak a képességeire mikor lesz szükségünk. Amikor eljön a pillant, csak annyit kell tennünk, hogy leakasztjuk a szegről vagy felvesszük az asztalról és máris használható.