Vásárlás

Ajtótartozékokkal válik teljessé otthonunk bejárata

Egy épületben, annak szerkezeti felépítésén túl, talán az egyik legfontosabb szerep a nyílászáróknak jut. Az ajtók és az ablakok nem csupán egy ház kinézetére vannak hatással, hanem az adott ingatlan szigetelését is meghatározzák. A legnagyobb hangsúly minden esetben a bejárati ajtóknak jut, hiszen azt használják a leggyakrabban, valamint magas szintű biztonsági szempontoknak is meg kell felelnie.

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire nagy jelentőséggel bírnak az ahhoz tartozó kiegészítők is, pedig egy ajtó a megfelelő tartozékokkal kiegészítve lesz igazán teljes. A Szalafa Kft. kínálatában mindenféle ajtótípus megtalálható, viszont a kiváló minőséggel rendelkező kilincsek is az árukészlet részét képezik. Ezeknek a különlegessége elsősorban az antibakteriális bevonatukban rejlik. Ez a tulajdonság kiváltképp előnyös lehet kórházakban, iskolákban, óvodákban, különféle orvosi intézményekben illetve olyan helyeken, ahol nap mint nap nagy embertömeg fordul meg.

Az ilyen, gyakori használatban lévő fogantyúkon igencsak könnyen megtelepedhetnek a baktériumok, ami komoly egészségügyi veszélyt jelent az emberekre. A szalafa.hu weboldalon látható kilincsek, a nanotechnológia bevonásának köszönhetően, ezt a veszélyforrást szinte teljes mértékben meg tudják szüntetni. A HC3 bevonat képes elemeire bontani az egyszerű organizmusokat, közöttük a vírusokat és a baktériumokat is.

Ezen eljárás annyira hatásos, hogy semmiféle toxikus maradvány nem halmozódik fel, így nem alakul ki egy újabb táptalaj a mikroorganizmusoknak. A forradalmian hatásos védőanyag legalapvetőbb tulajdonságai közé tartozik azon felül, amit már tudunk róla, hogy öntisztító hatású, teljesen átlátszó, már több mint 2 éve használják egész Európában, nem tartalmaz mikrobákat és ezüstionokat sem, rendkívül tartós, hiszen legkevesebb 10 év garanciát ad rá a gyártó. Amennyiben Ön is szeretné megtekinteni a színes árufelhozatalt és részletesebben tájékozódni a szóban forgó technológiákról, akkor látogasson el a weboldalra!