xiaomi okostelefon
Vásárlás

A Xiaomi okostelefon itthon is tarol

Ma már okostelefonból is mindenki olyat szeretne, ami olcsó, de jó minőségű. Még mielőtt legyintenénk egyet, hogy ilyen nincs, ismerkedjünk meg a Xiaomi okostelefon modellek rövid történetével. A név már bizonyára sokaknak ismerősen cseng, hiszen a magyar piacra is betört.

Tény és való, hogy még elég fiatal, hiszen a gyártó 2011 augusztusában dobta piacra az első okostelefont, de már itthon is egyre többet látunk belőle. Nem csoda, hiszen a Xiaominak sikerült megdöntenie azt az elméletet, hogy minden kínai kütyü gagyi. A Xiaomi okostelefon bizony nagyon bejött a fogyasztóknak, amire a legjobb bizonyíték az, hogy a cég eladási mutatói valósággal szárnyalnak. Annyira sikeresekké váltak a mobilok, hogy más elektronikai cikkekkel is előrukkoltak, mint a tabletek, rollerek, kompresszorok vagy porszívók.

A Xiaomi okostelefonra visszatérve, több szériából is válogathatunk. A 13 széria, a Pocophone vagy a már szinte legendás Redmi tagjai olyan jól sikerültek, hogy mi is úgy véljük, a Xiaomi rászolgált a bizalomra.