szárazbeton
Vásárlás

A szárazbeton előállítása egyszerű

Legyen beltéri vagy kültéri felújítás a megfelelő anyagok beszerzéséről minden esetben gondoskodnunk kell. A szárazbeton és egyéb termékek megvásárlásáról érdemes kikérni egy szakember véleményét, mivel ők tudnak hasznos információkkal szolgálni. Amennyiben nagyobb munkáról van szó, amihez kivitelező szükséges, akkor a mester mindenről gondoskodni fog.

A szárazbeton porállagú anyag, ami 30 kilogrammos zsákos kiszerelésben kapható. A papírzsák az anyag védelme miatt szükséges, hiszen az nem szabad érintkezzen vízzel felhasználása előtt, mert megkeményedik és akkor már nem képes ellátni szerepét.

A szárazbeton előállítása gyárban történik és azért is kifejezetten ajánlott, mert ezt használva nem kell gondoskodni a sóderről, kavicsról vagy cementről, továbbá ezek szállításáról. A zsák oldalán tájékoztató olvasható arról, hogy mekkora mennyiségű vizet kell adott kilogrammhoz hozzáadni. A szárazbeton felhasználásához nem szükséges keverőgépet használnunk, ezért szinte bárhol elő lehet állítani a végterméket.