Relax Dental Center
Szolgáltatás

A Relax Dental Center zavartalanul működik

A folyton változó egészségügyi helyzet ahhoz vezet, hogy merjünk elindulni otthonról. A Relax Dental Center zavartalanul működik tovább és a jelenlegi intézkedések mellett is várja a látogatókat.

Sajnos senki nem befolyásolhatja a jelenlegi helyzet irányát, azonban ettől még nem feledkezhetünk meg az élet által felállított fontossági sorrendekről. A szájhigiénia nem szokott elromlani az egyik napról a másikra, viszont a fájdalom bármikor jelentkezhet. Nem szabad csak azért otthon maradni, mert félünk a fertőzés veszélyétől. Ha úgy érezzük, hogy szükségünk van egy megbízható csapat segítségére és arra, hogy egy képzett fogorvos ellenőrizze az állapotunkat, akkor ne habozzunk!

Minél többet várunk, annál nagyobb az esélye annak, hogy csak komolyabb beavatkozás segíthet rajtunk, ezt pedig senki nem szeretné. A Relax Dental Center dolgozói minden lehetséges szabályt betartanak annak érdekében, hogy továbbra is ellássanak minket. Ne bízzunk semmit a véletlenre, ha segítségre van szükségünk, akkor kérjünk időpontot!