Szolgáltatás

A motoros alumínium redőny profi kivitelezése

Könnyen és elegánsan bújhatunk el a kíváncsiskodó tekintetek elől. A motoros alumínium redőny számos előnnyel rendelkezik, amiket mindenképp érdemes kihasználni, hogyha valamilyen árnyékolástechnikai berendezést szeretnénk beszerezni.

A legmodernebb német hengermotorok biztosítják a tökéletes működését. Akár távirányítóval is beállítható és teljesen leengedett állapotban még behatolást megelőző rendszerként is kiválóan működik.

Masszív elemekből készül, mégis esztétikusan néz ki és rendkívül időtálló a motoros alumínium redőny. Nem engedi át a káros UV sugarakat és sokkal ellenállóbb ezekkel szemben, mint a fából vagy műanyagból készült társaik.

Könnyen kombinálható szúnyoghálóval, ezért nem kell folyamatosan leengedett állapotban tartani, hogyha nem szeretnénk beengedni a rovarokat. A működése teljesen csendes, ezért nem zavarja meg a pihenésünket, amikor az egyik családtag kapcsolgatja a motoros alumínium redőnyt. Az energia megtakarítás szempontjából sem elhanyagolható, mivel jobban szigetel, mint pusztán az ablakok.