levegő víz hőszivattyú
Vásárlás

A levegő víz hőszivattyú több területen is jól hasznosítható

A hőenergiával való gazdálkodást nagymértékben elősegítik a korszerű kalorikus gépek. Ezeknek a közismertebb elnevezése a levegő víz hőszivattyú, amelyek az alacsonyabb hőmérsékletű közegből hőt vonnak el és ezt magasabb hőmérsékletű helyekre szállítják, majd ott leadják. A hűtési energiát ilyen módon fel lehet használni a fűtésben, a meleg víz előállításában és a környezeti hő hasznosításában.

A modern levegő víz hőszivattyú olyan hűtőgép, aminél nem a hideg oldalon elvont hőt, hanem a meleg oldalon leadottat lehet hasznosítani, mégpedig energiatakarékos és egyben környezetkímélő módon. A készülék fordított üzemmódban is tud működni, ilyenkor a melegebb hely hűtésére használható. A legtöbb, jelenleg forgalomban lévő ilyen jellegű készülék monoblokkos kialakítású.

A komfortszerelvenyshop.hu webáruházban számos Hajdu gyártmányú hőszivattyú áll az érdeklődők rendelkezésére. Közös jellemzőjük az ezen a webhelyen található levegő vízhőszivattyú típusoknak, hogy magas színvonalat képviselnek, az egyes modellek csak a teljesítményük szintjében különböznek egymástól.