kályha kandalló
Vásárlás

A kis méretekkel rendelkező kályha kandalló

Elképesztően nagy a fűtőberendezések felhozatala, de sokan így sem találják meg az igazit, mert egy kisebb méretűre lenne szükségük. A Fire Store oldalán beszerezhető a kisméretű kályha kandalló, amelyik, ahogy a neve is mutatja, kis helyigénnyel rendelkezik. Nyilván ez azt is jelenti, hogy a megszokottnál kisebb teljesítményre képes.

Az efféle kályha kandalló technikailag teljes mértékben megegyezik a méretesebb modellekkel, azonban a kisebb méretek és égéstér miatt, alacsonyabb a teljesítménye is. Mikor éri meg egy ilyen szerkezetet választani? Akkor csakis ez jöhet szóba, amikor egy kisebb helyiség felmelegítéséről van szó, és nincs szükség óriási teljesítményre.

Akkor is tökéletesnek bizonyul, amikor a rendelkezésre álló hely szűkös, illetve a kéményméret sem haladhatja meg a 1300 millimétert. Sokan azért is szeretik a kisméretű kályha kandalló fajtát, mert alacsony a beszerzési és üzemeltetési költsége.

A terméket illetik még szabadon álló kandalló, mobil kandalló elnevezéssel is. A fent említett boltban a produktum számos modellben szerezhető be, már ami a külcsínt illeti. Megrendelhetők a tradicionális, minimalista, rusztikus és klasszikus változatok egyaránt.

Hatékonyságban első az örökégő kályha

Egyre többet lehet hallani a folytonégő kályhákról, így sokan keresik fel a szakembereket azzal a kérdéssel, hogy mire is képesek ezek, és pontosan miről van szó? Nos, az örökégő kályha egy jó konstrukciójú, hegesztett, légtömör acél házas fűtőeszköz, amelyik a precíz levegőszabályzással alkalmas lehet a folytonégésre.

Ha valaki tehát az örökégő kályha megvételén gondolkozik, nyugodtan felveheti a kapcsolatot a Fire Store szakértőivel, akik segítenek kiválasztani az ideális paraméterekkel rendelkező fajtát. Mi befolyásolja az örökégő kályha remek működését? Főleg az egéstér alapanyaga hat ki erre.

Ezért is döntenek sokan a speciális Grenamat égéstér mellett, amelyik rendkívül magas égési hőmérsékletet biztosít. A szerkezeteknél nagyon fontos még a zárt égésteres kialakítás, hiszen a kinti hideg levegő sűrűbb, oxigénben dúsabb, amely jobb minőségű égési folyamatot eredményez.