függöny webáruház
Vásárlás

A függöny webshop minden igényt kielégít

Az otthonunk hangulatát és stílusát a lakástextíliák is nagyban befolyásolják, éppen ezért, ezek összeválogatására is éppen olyan hangsúlyt kell fektetni, akárcsak a bútorok kiválasztására. Szerencsére, ma már van kimondottan függöny webáruház is, ahol kedvünkre nézelődhetünk a hagyományos üzletekénél sokkal színesebb kínálatban, akkor amikor akarunk és ameddig éppen jólesik vagy ráérünk.

Nincs nyitvatartási idő, nincsenek ideges eladók és türelmetlen vásárlók sem, akik a hátunk mögött toporognának, amíg mi a különböző lehetőségekről érdeklődünk. A függöny webáruház óriási kényelmet és minden szükséges információt biztosít a vásárláshoz, így csak időt kell találjunk a választék feltérképezésére és minden úgy zajlódhat le, ahogy mi szeretnénk.

A függöny webáruház munkatársai még egyedi, extra kéréseket is teljesítenek, ezért nekünk csak ki kell találni, hogy milyen végeredményre vágyunk és ők valóra váltják. Bátran lehet gondolkodni a szabványméreteken és a már meglévő, legyártott megoldásokon túl is, mert a határ a csillagos ég.

Tradicionális áttetsző függönyök, black vagy dim out sötétítők, modern, bohókás minták, extrém színek és egészen elképesztő kivitelezések is elérhetőek, csak tudni kell álmodni. Akár római roló formájában is kérhetjük, lényegében bármelyik áttetsző vagy sötétítő függönyt, tehát tényleg nem kell korlátok közé szorítkozni.

Annyit kell tudni, hogy amennyiben a római roló mellett tesszük le a voksunkat, akkor a karnis szélessége és a függöny magassága az a két adat, amit a rendeléshez meg kell adjunk és persze a darabszámot. Tehát, mielőtt leülnénk a számítógép elé vagy elővennénk az okostelefont és leülnénk válogatni, érdemes lemérni, hogy pontosan mekkora római roló fog kelleni a tökéletes összhatáshoz.

Továbbá, néhány anyagnál figyelmeztetnek, hogy mosásnál méretcsökkenés várható, vagyis ezeknél ezt is érdemes rászámolni a római roló szélességének és hosszúságának megadásakor. Azonban, ha figyelünk ezekre a dolgokra és a színt, valamint a mintát is alaposan választjuk meg, akkor nem érhet csalódás.