Fibaro Home Center 3
Vásárlás

A Fibaro Home Center 3 gazdaságosnak nevezhető

A rendszer kivitelezésével az otthona biztonságos, energiahatékony és persze kényelmes lesz. A Fibaro Home Center 3 takarékosság szempontjából kifogástalan. Ez a központi egység az egyik legfejlettebb készülék, ami napjainkban elérhető a piacon. Egyszerű kezelhetősége és megbízhatósága világhírű. Rendkívül erős hardverrel, nagy hatótávolsággal, jelátvitellel, valamint stabilitással rendelkezik.

A vezeték nélküli kommunikációért a Bluetooth és a Nice radio technológia gondoskodik, változattól függően. A hangvezérlő segédfunkció hatalmas előnye a terméknek. A Fibaro Home Center 3 mobilalkalmazáson keresztül, távolról is lehetővé teszi azt, hogy különböző berendezéseket szabályozzon és csatlakoztasson.

A vezérlőegysége teljesen biztonságos működést garantál az intelligens otthonának, sőt, internet hozzáférés nélkül is számos funkciót képes működtetni. A márka terméke sok más gyártó készülékét támogatja, mint például a Philips, D-link, Sonos, Yamaha, stb. A Fibaro Home Center 3 beszerzésével biztosan nem nyúl mellé.