din rca átalakító
Vásárlás

A DIN RCA átalakító garantálja az optimális jelátvitelt

A KáCsa Audió bolt és webshop kínálatában mindenféle kiváló minőségű kábel található, a gyárilag csomagolt fajták mellett, egyedi hosszúságban szereltek is. Emellett az összekötéshez esetenként szükséges DIN RCA átalakító és még sokféle más csatlakozó adapter és toldó is az érdeklődők rendelkezésére áll. Ezekre akkor mutatkozik igény, amikor egy mono hangkimenetet kell kettéosztani, amikor túl rövid a meglévő vezeték vagy a csatlakozó nem a megfelelő szögben áll.

A DIN RCA átalakító csak egyike ezeknek a termékeknek, többféle más modell is elérhető. Konkrétan erről a típusról annyit érdemes tudni, hogy aranyozott végű, ötpólusú DIN dugóval és a jel iránya az RCA aljzattól terjed a dugóig. A ház anyaga fekete műanyag, ami beolvad a környezetbe. Természetesen az ideális eset, amikor nincs szükség a toldókra, mert ezek hozzáadott jelátviteli akadályként hangminőség romlást eredményezhetnek. Viszont ez nem fog bekövetkezni a DIN RCA átalakító beiktatását követően, vagy pedig csak a lehető legminimálisabb mértékben, mert a magas kategóriás termék kiválóan alkalmas a feladat optimális elvégzésére.

Az XLR átalakító igen jól teljesít

Minden berendezéshez található kompatibilis és kiváló minőségű kábel az online bolt kínálatában, legyen szó gyárilag vagy egyedi hosszúságban szerelt változatokról. Ezek mellett viszont gyakran igény mutatkozik adapterek és toldók rendszerbe iktatására is, az egyik ilyen magas kvalitású termék az XLR átalakító. A kisméretű kellék igen jól teljesít, amikor a mono hangkimenetet ketté kell osztani vagy túl rövid a meglévő vezeték, de akkor is, amikor nem a megfelelő szögben áll, mondjuk egy lapos képernyőjű televízió esetében a csatlakozó.

Az XLR átalakító vagy közismertebb nevén az MC-93OG jelzést viselő mama-papa adapter hozzájárul ahhoz, hogy a hangminőség romlás a lehető legnagyobb mértékben elkerülhető legyen. Maga az aljzat aranyozott bevonattal kerül kereskedelmi forgalomba és 3 érintkezős mikrofon dugót tartalmaz a masszív, feketére festett fémházat, aminek köszönhetően gyakorlatilag észre sem lehet venni, hogy be van építve toldalékként. Az XLR átalakító költséghatékony és időtálló megoldást tud nyújtani a hangélmény élvezésére.