Chipmunk
Vásárlás

A Chipmunk futóbicikli minden igényt kielégít

Manapság már senki sem kérdőjelezi meg a futóbiciklik hasznosságát, de az, hogy melyik modell lenne a legjobb választás, ma is sokaknak fejtörést okoz. Hiszen rengetegféle kapható és esetenként nagyon eltérő paraméterekkel, így igazán nem könnyű dönteni. Éppen ezért, a Chipmunk tervezői konkrétan a szülőket kérdezték meg arról, hogy milyen elvárásaik lennének egy ilyen járgánnyal kapcsolatban.

Nem meglepő módon, a legtöbben a súlyt, a biztonságot és a designt említették, mint legfontosabb szempontok, így a Chimpunk bringák extra könnyű alumíniumvázat, puha szivaccsal bevont kormányt, csúszásbiztos fogantyúkat és nagyon vagány megjelenést kapott.

Sőt, a futóbiciklik még személyre is szabhatóak különféle matricákkal és villogókkal, hogy a kis tulajdonosaik tetszését minél inkább elnyerjék. Mert, bár fontosak a szülői igények, de az is lényeges, hogy a kicsik szeressék a járgányokat, hiszen ha nem tetszik nekik valami, azt nem fogják használni. A Chipmunk biciklik esetében ez nem jelenthet problémát, hiszen a gyerekbarát, személyre szabható design minden kicsit levesz a lábáról.