Boomtrix szett
Vásárlás

A Boomtrix szett sok lehetőséget rejt

A jatekotthon.hu webáruházban rengeteg izgalmas játék kapott helyet. A jól ismert szórakoztató eszközök mellett, olyan érdekességek is fellelhetőek, mint a Boomtrix szett, ami egy különleges golyópálya darabjait rejti. Az elemeket különféle módon lehet összeilleszteni, a lényeg, hogy a golyó tökéletesen végig tudjon haladni majd a pályán.

Sokszor csak pár milliméteren múlik, hogy célba ér vagy sem, így fontos a koncentráció, a szemmérték és az ügyesség is. Ha az Ön gyermeke jeleskedik ezeken a területeken vagy úgy érzi, hogy éppen fejlesztésre lenne szüksége ilyen téren, akkor szerezze be számára ezt a remek játékot és meglátja, hogy szinte észrevétlenül fog rohamos fejlődésnek indulni!

Mindamellett, hogy remek mókában lehet része, hiszen a Boomtrix szett nem fogja engedni, hogy egy percig is unatkozzon. Ahogy meglátja a Boomtrix szett darabjait, garantáltan azonnal be fog indulni a fantáziája és azon fog gondolkodni, hogy mit is alkothatna azokból. Adja meg neki az alkotás örömét és fejlessze a gyerkőcöt játék révén!