barbi autó
Vásárlás

A barbi autó is a játék része

Egy babajáték örökre baba marad. De mi történik akkor, ha Barbi autó és ház is megjelenik a gyerekszobában? Amikor a kicsik nőni kezdenek, a játékbaba már nem őket képviselik, hanem a kistestvér vagy a baba helyét veszi át, akit szeretnének a jövőben. Amikor a gyermek játszik, a szülők helyébe képzeli magát.

A babákkal való játék a karakterekkel való szórakozás is. A probléma az, hogy szinte mindegyik nőnemű. Ha férfi babákat vásárolnánk a gyermekeknek, kevesebbet játszanának a női babákkal, de talán ebben is segít az autó. Amikor körülnézünk Barbie világban, akkor fiút és lányt is találunk, állatokat, kertet, lovaskocsit, szinte mindent. A fantázia pedig teljesen elszabadul és mindenki kipróbálhatja a kedvenc meséit.

A lányok azért játszanak Barbie babákkal, mert ezek képviselik azt a tinédzser lányt vagy fiatal nőt, aki a jövőben lesz. Innentől kezdve a Barbi autó szinte kötelező elemnek számít, amivel felkészülnek egy kicsit a felnőtt élet szépségére és izgalmára, legyenek fiúk vagy lányok.